power by System agencija

Saopštenje FK Partizan

tmt_drlj_kzs_20.11.2015_01_26928

Pred kraj 2015. godine kada se sumiraju postignuti rezultati i postavljaju temelji za nove ciljeve, FK Partizan se nalazi pred još jednim izazovom u godini koja dolazi.

Kao šampionski klub čija tradicija zna samo za uspehe i u najtežim trenucima, u  2016. godinu ulazimo spremni da Partizan reorganizujemo na pravi nači i postavimo temelje za sve buduće generacije i godine koje su ispred nas.

Okrenuti novoj godini i novim takmičarskim sezonama u 2016.ući ćemo i reorganizovani, ne samo u takmičarskom sektoru, već i kada je reč o kadrovskoj politici na mestu šefa stručnog štaba FK Partizan.

Ujedno koristimo priliku da se zahvalimo g. Ljubinku Druloviću koji je  hrabro i bez trunke razmišljanja prihvatio ulogu šefa stručnog štaba FK Partizan u trenucima koji su bili najosetljiviji za klub, svestan rizika koji takva pozicija nosi sa sobom.

Poznat kao borac, ne samo na mestu selektora reprezentacija koje je vodio, već i kao igrač, g. Drulović je tokom rada u Partizanu pokazao istutu borbenost, ambiciju i želju za pobedom stavljajući klupski, pre ličnog interesa.

Do poslednjeg trenutka rukovodio se onim što je najvažnije za klub i kao takav je mesto šefa stručnog štaba prepustio nasledniku.

Sa željama za nove titule i uspehe u nacionalnom prvenstvu i Evropi u svim godinama koje dolaze g. Drulović se oprostio od kolega i zaposlenih u Humskoj 1.

FK Partizan mu se još jednom zahvaljuje na dosadašnjem radu i želi mnogo uspeha u budućoj karijeri.

 

Beograd, 22.12.2015.

FK Partizan