power by System agencija

Treće pojačanje ove zime – Nemanja Mihajlović

neca_1

Treće pojačanje u zimskom prelaznom roku stiglo je crno-belima iz Teleoptika u liku Nemanje Mihajlovića (19.1.1996), koji je letos stigao iz Rada i po džentlmenskom sporazumu prosleđen je pravo na Zemunelo uz dogovor da ove zime postane igrač Partizana.

neca_2

Zbog činjenice da je već nastupao za Rad, nije igrao ni za Teleoptik, jer propisi ne dozvoljavaju jednom igraču da tokom iste sezone nastupa za 3 kluba, pa je Nemanja od letos radio sa prvim timom Partizana bez odigravanja utakmica.

neca_9

Nemanja je svoju karijeru izgradio od malih nogu u Radu, gde je u periodu od 2013. do letos nastupao 54 puta i za prvi tim. Igra na krilnoj poziciji,  a glavne odlike su mu – startna brzina, hitrina, tehnika…Igrao je za sve mlađe reprezentativne selekcije, a u omladinskoj reprezentaciji selektor mu je bio sadašnji trener Partizana Tomić, što je za njega povoljna okolnost zbog brže adaptacije.

neca_8

Ugovor je potpisan na 4 godine (do leta 2019), Nemanja je uzeo dres sa brojem 77, a pred medijima ga je promovisao sportski direktor Ivica Iliev.

neca_4


Foto galerija – Miroslav Todorović